Incredibil! N-o să-ţi vină să crezi cîte ştiri cu „N-o să-ţi vină să crezi” sînt astăzi în online!

20 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Incredibil! N-o să-ţi vină să crezi cîte ştiri cu „N-o să-ţi vină să crezi” sînt astăzi în online!
 Online-ul a luat-o razna! Online-ul nu mai e sănătos la cap! Online-ul se dezice de sine şi de tot ce are el mai scump pe lumea asta: accesările!

Nu ne-a venit să credem ce am constatat în sfînta zi de azi, cînd, dintr-o pură curiozitate, l-am întrebat pe gugăl cîte ştiri cu „n-o să-ţi vină să crezi” sînt.

O singură ştire!!! O singură ştie, stimaţi cititori, stimaţi consumatori de, nu-i aşa, onlain. Este incredibil şi greu de acceptat. Încotro ne îndreptăm? Unde pana noastră ne ducem? Dacă o singură ştire cu „n-o să-ţi vină să crezi” a apărut în onlain pînă la ora asta.

Sperăm, totuşi, că mai există o speranţă. Sperăm ca această regretabilă eroare să fie reparată şi imediat onlainul să devină ceea ce a fost şi a apucat să promită că va fi.

Avem încredere în tine, onlainule! Să nu ne laşi la greu! O singură ştire cu „n-o să-ţi vină să crezi” e prea puţin. E foaaarte puţin. Şi aia - de horoscop!
Nu! Aşa nu, onlainule! Te rugăm, revino-ţi!

Poate că te simţi mai rău, poate că nu ţi-e bine la cap, dar gîndeşte-te şi la noi. Noi ce să mai accesăm? Pentru ce motive pentru care n-o să ne vină să credem o sa-ţi aducem ţie accesări pe ziua de azi?

Doar cu „a făcut asta”, „s-a îmbrăcat aşa”, „motivul incredibil pentru care”?

E prea puţin. Nu ne vine să credem! Pur şi simplu nu ne vine să credem!!!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră