GTA V style! Cum au încercat "cei trei URSULEȚI" să fure un jeep (VIDEO)

08 Iun 2015
GTA V style! Cum au încercat
Nu-i oricum bine să te trezești la 6,30 dimineața, dar dacă o faci în cu sunetul claxonului mașinii tale în urechi primul gând îți zboară către faptul că cineva încearcă să o fure și s-a declanșat alarma.

Dar Murphy are dreptate întotdeauna, poate fi și mai rău!
După ce faci ochi, suficient cât să te reconectezi la realitate, remarci că o ursoaică puiul ei sunt gata să-ți facă praf capota, după ce s-au cocoțat pe ea... Și asta nu-i totul, în cabină e un al doilea pui, cel care în mod involuntar claxonează de zor, disperat pentru că a rămas blocat în interiorul jeep-ului.

"Am simțit un adevărat șoc. Să ai un pui de urs blocat în mașină și ursoaica încercând să-l salveze... Nici n-am știut ce să fac. Unul dintre vecinii noștri a avut destul sânge rece să se urce în mașina lui și să se apropie, să coboare geamul și să deschidă ușa jeep-ului, permițându-i puiului să se elibereze. Mi-a făcut franjuri aproape tot interiorul, lăsând și un "cadou" urât mirositor pe bancheta din spate", a declarat jurnaliștilor nefericita posesoare a mașinii vandalizate.



Alte stiri din Reportaj

Ultima oră