Cele mai proaste glume de astazi, joi, 30 iulie

30 Iul 2015
Cele mai proaste glume de astazi, joi, 30 iulie
Fratilor, voi va dati seama in ce situatie a ajuns fotbalul romanesc? Am auzit la televizor ca Adi Popa este cel mai experimentat jucator de la Steaua Bucuresti. Adi Popa nu stie sa faca un dribling, iar Steaua bate la usa Europei dupa ce a dominat in sezonul trecut toate competitiile interne la care a participat. Nu vreau sa-mi imaginez cum e cel mai bun jucator de la Chiajna sau Voluntari! Cred ca nu stie nici ca mingea e rotunda.

Astazi traim cea mai calda zi din 2015. Meteorologii au anuntat temperaturi de 40 de grade Celsius. Numai ca Auchan Titan se pregateste déjà pentru Sarbatorile de Iarna. Pe stalpii din parcare sunt si acum orneurile de Craciun. Te astepti ca la intrarea in supermarket sa te intalnesti cu Mos Craciun. In chiloti, exact ca fetele din reclama!



Voua nu vi se pare ca de la o vreme DNA cam freaca manganul? N-am mai vazut nici un politician luat cu duba, nici o isterie, nimic, nimic! Noi pentru ce ii platim pe procurori? Sa adune probe impotriva oamenilor rai si sa-I puna sub acuzare sau sa faca spectacol la televizor. Luluto, fa ceva! Scade audienta!

La Cluj-Napoca se desfasora un festival de muzica pentru tantari. Ii zice Untold, iar localnicii sunt nespusi de bucurosi ca Emil Boc le-a blocat circulatia in tot orasul. Dar ii fain, ma! Ii fain! Dupa festivalul de noroi denumit Electric Castle, eveniment la care tot Ardealul fumator de ierburi ciudate a raspuns prezent, acum tocmai asta le lipsea clujenilor.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră