Gest fără precedent al Olgăi de la Strehaia! S-a dus la solar!

17 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Gest fără precedent al Olgăi de la Strehaia! S-a dus la solar!
Olga de la Streshaia e neam cu Leo de la Strehaia; spun asta pentru că nu ştiu cîţi dintre cititorii noştri culţi în cap ştiu asta. Pentru că a fost înşelată de soţul ei cu o fată de vîrsta băiatului lor, Olga de la Strehaia a luat o decizie istorică: s-a epilat pentru prima oară în viaţa ei acum cîteva săptămîni!

Dar şirul nebuniilor Olgăi nu se opreşte aici. După ce că s-a epilat, ea a decis să se ducă şi la solar şi, ca să ne convingem că nu minte, şi-a făcut un selfie chiar acolo, la solar.

E drept, principiile ei sănătoase de viaţă nu i-au permis să-şi facă selfie fără nimic pe trup, dar totuşi, simplul fapt că avea un tricou cu FENDI pe ea, spunem noi că e relevant.

“Am de gînd să mă fac româncă”, a spus ea, din care noi am dedus că e de rău, deoarece nu putem ignora acest ton dispreţuitor.

Cu inima sfîşiată, cu unghiile făcute cu sclipici, epilată şi frumoasă prună, Olga de la Strehaia a zis că ei îi e bine să stea doar cu copilul.

Bravo, Olga! Aşa şi trebuie, fată! Fă-i în ciudă lu bărbac-tu! Mai epilează-te o dată, fă-ţi păru ăla, renunţă la batic şi votează cu Iohannis! Aşa, poţi să spui că i-ai pus capac lu nesimţitu ăla, care nici nu ştie ce-a pierdut!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră