INCREDIBIL. Comentatorul postului public elvețian A DORMIT pe toată durata meciului de fotbal. Vezi ce a urmat

02 Iul 2015
INCREDIBIL. Comentatorul postului public elvețian A DORMIT pe toată durata meciului de fotbal. Vezi ce a urmat
Se întâmplă și la case mai mari, dovadă că nu trebuie să fim prea duri cu comentatorii sportivi ai postului public din România pentru gafele și problemele tehnice cu care se confruntă.  

Sasha Ruefer, comentatorul postului public din Elvetia, SRF, dormea liniștit acasă, când telespectatorii și colegii săi îl așteptau să comenteze partida de fotbal feminin dintre SUA și Germania, contând pentru semifinalele Campionatului Mondial din Canada, programată miercuri dimineață la ora 01:00 (ora Elveției).

Moderatorul emisiunii dinaintea partidei, Paddy Kalin, se pregătea să plece acasă, când producătorii i-au solicitat să intre imediat în direct și să comenteze partida, fiindcă Sasha Ruefer este de negăsit.

Nedumerit, Kalin și-a început comentariul în direct cu remarca: “Aș vrea să îi dau legătura lui Sasha Ruefer, dar nu pot, fiindcă Sasha Ruefer a dispărut”. Chiar și fără o pregătire adecvată cu sute de date statistice, Kalin a comentat partida fără probleme.

Jurnaliștii tabloidului elvețian Blick au luat dimineața legătura cu Sasha Ruefer. “Sunt bine. A fost o încurcătură cu data jocului, de aceea nu am mai apărut. Am crezut că meciul SUA-Germania se va disputa în noaptea de miercuri spre joi. Din păcate, m-am înșelat. După ce m-am pregătit temeinic, la ora 23 m-am dus liniștit la culcare, astfel încât să fiu proaspăt pentru meci”, a comentat Ruefer.

 “Evident că am încercat să luăm legătura cu Sasha, dar nu am reușit. Când s-a dus la culcare și-a pus telefonul pe modul silențios”, a adăugat purtătorul de cuvânt al SRF, Caroline Kalberer.

 „Dimineața am realizat imediat că ceva nu este în ordine. Mi-am zis: 'Oh, nu, așa ceva nu mi se poate întâmpla. Este penibil și neplăcut. În 25 de ani de radio și TV nu mi s-a mai întâmplat așa ceva'“, a încheiat Sasha Ruefer. (I.D)

 

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră