Cetățeni! Fiți vigilenți! Teroriștii ISIS sunt printre noi. Iată dovada!

16 Sep 2015
Cetățeni! Fiți vigilenți! Teroriștii ISIS sunt printre noi. Iată dovada!
Este clar că omul de la televizor se tâmpește și știrile din ultima vreme nu au fost tocmai normale. Dacă nu credeți, puteți să vă convingeți acum.
Un bucureștean vigilent, mergând agale pe stradă, a observat un fact reprobabil. De fapt mai mult decât atât, a remarcat un lucru SUSPECT. Peste care oricine ar trece cu vederea, dar el și-a dat seama din prima.

Avea de ales între a lua problema în propriile mâini și a o pasa autotităților. Cum cei din Sectorul 6 păreau în ultima vreme din cale afară de binevoitori la durerile cetățenilor, a ales fără a clipi a doua variantă. În fond, dacă se descurcă de minune cu Rareș Mănescu, asta ar trebui să fie floare la ureche.
S-a așezat la computer și a scris repede DELAȚIUNEA. De fapt nu era delațiunea, era un ACT PATRIOTIC.

Suna cam asa.

„Subiect petiție: banner dubios
Text: La intersecția Str Virtuții cu Splaiul Independenței a apărut un banner vertical tip ISIS pe fond kaki pe care scrie – 2,7km până la CALIFATUL MILITARI.
Vă rog să luați măsuri mai ales acum cu această atmosferă creată de mizeria din Orient și de criza refugiaților. Vă rog să mă credeți că am fost șocat când l-am văzut!
Mulțumesc!”

Ce alt comentariu mai putem face? Nici unul! Doar noi să îi MULȚUMIM vigilentului apărător de neam și patrie

Inshallah!
 
PS. Unii trădători de neam și patrie spun că acel Califat ar fi un restaurant. Prin Militari. Până când nu vor trimite la redacție o cutie cu baclavale, că le-am făcut reclamă mascată, noi nu vom fi convinși că e ceva putred. 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră