Campionatul mondial al bărboşilor şi mustăcioşilor are loc în Austria

03 Oct 2015
Campionatul mondial al bărboşilor şi mustăcioşilor are loc în Austria
350 de bărbaţi de 20 de naţionalităţi se prezintă sâmbătă la Campionatul Mondial al Bărbilor şi Mustăţilor, care se desfăşoară în localitatea austriacă Leogang (Pinzgau), scrie salzburg.orf.at. Campionatul se organizează o dată la doi ani, precizează agenţia germană DPA, citată de agerpres.ro.

Participanţii vin din ţări precum Austria, Germania, Anglia, Spania, Finlanda, dar şi SUA, Canada, Noua Zeelandă şi chiar Emiratele Arabe Unite, scrie salzburg.orf.at.

17 deţinători de titlu vor participa pentru a-şi apăra trofeele obţinute la ediţia anterioarp, din 2013, de la Leinfelden-Echterdingen, din Germania.

Cele 18 titluri vor fi acordate pentru trei categorii, „mustață”, „barbă parțială” și „barbă plină”.

În concursul dedicat mustăților, concurenții se vor întrece la subcategoriile „Natural”, „English”, „Dali”, „Imperial”, „Ungar” și Freestyle, iar în cel al bărbilor, la subcategoriile „Natural”, „Fu Manchu”, „Mușchetar", „Imperial”, „Imperial sideburns” și „Freestyle” — pentru barbă parțială, și la subcategoriile „Natural”, „Natural with Styled Moustache”, „Verdi”, „Garibaldi” și „Freestyle” — pentru barbă plină.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră