Victor Ponta, veste bună pentru români: "Avem mai mulți bani decât s-a trecut în Legea bugetului"

22 Iul 2015
Victor Ponta, veste bună pentru români:
Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că în ședința de guvern care va avea loc marțea viitoare va fi aprobată rectificarea bugetului pe anul 2015.

 "Marți avem ședința de guvern pentru rectificare. Avem bani pentru a acoperi dublarea alocației pentru copii și pentru toate celelalte lucruri care au fost adoptate de către Parlament. Vestea bună este că nimeni nu pierde niciun leu, este o rectificare pozitivă, avem mai mulți bani decât s-a trecut în Legea bugetului. Vestea proastă este că mulți dintre dumneavoastră — nu vorbesc de miniștri, vorbesc de instituții — n-ați reușit să cheltuiți banii pe care îi aveți. Asta nu e o veste bună, să aveți bani și să nu-i cheltuiți. Deci trebuie să găsiți soluțiile să folosiți banii pe care i-am strâns la buget și e cel mai important', a spus Ponta, în ședința de Guvern de la Palatul Victoria.

Premierul l-a sfătuit, totodată, și pe noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, să cheltuiască bugetul pe care îl are la dispoziție, pentru construirea de șosele și căi ferate. Este vorba despre 13 miliarde de euro, bani europeni.

Alte stiri din Politic

Ultima oră