Blaga îi dă o veste proastă lui Băsescu: Nu mai vine nimeni din vechiul PDL după el

24 Oct 2015
Blaga îi dă o veste proastă lui Băsescu: Nu mai vine nimeni din vechiul PDL după el
Copreşedintele liberal Vasile Blaga i-a transmis sâmbătă proaspătului lider al Mişcării Populare, Traian Băsescu, că liberalii nu vor colabora cu partidul lui şi să nu-şi facă iluzii că foștii pedelişti vor lăsa PNL şi vor veni după el, aşa cum i-a îndemnat după congres.

''E ceva ce am mai văzut în politică, dacă dânsul își face mari gânduri că își va întări partidul cu oameni care vor merge din vechiul partid către domnia sa se înșală. Cei care au avut de gând să meargă, au plecat'', a declarat Blaga, conform Agerpres.

Copreşedintele PNL a respins orice colaborare cu partidul lui Băsescu, demonstrând  că nu uită şi nu iartă. "O colaborare cu Traian Băsescu este <Nu categoric>. Am înțeles că din nou vorbește de dragul PDL. Eu țin minte că vorbea de la perdea <Adio PDL!> și eram, nici mai mult nici mai puțin, decât FSN-iști înrăiți. Mai țin minte că în timpul campaniei electorale, după ce noi democratic l-am desemnat pe dl Iohannis drept candidatul nostru și ne-am încolonat toți în spatele domniei sale, mi-a spus textual <Vasile puteai să găsești pe cineva mai bun>, adică pe Ponta probabil'', a mai pus Blaga, într-o conferință de presă, la Buzău.

Sâmbătă, după ce a fost ales preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu a declarat că are o sugestie: "cei care în viața lor au fost alături de mine și încă mai simt că mai vor să fie alături de mine să nu ezite de oriunde s-ar afla să vină la Mișcarea Populară".

Citiţi mai multe ştiri din Politică!


Alte stiri din Politic

Ultima oră