Teodorovici și Corlățean vor face și ei parte din noua echipă a lui Ponta

22 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Teodorovici și Corlățean vor face și ei parte din noua echipă a lui Ponta

Fostul premier Victor Ponta a anunțat vineri că alți doi foști miniștri se vor alătura ca membri în fundația Black Sea Regional Projects 2020 (BSRP) și anume Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe, și Titus Corlățean, care a deținut portofoliul de ministru al Afacerilor Externe.

"Putem anunța oficial că ni se vor alătura săptămâna viitoare, ca membri ai BSRP, doi prieteni și parteneri — Eugen Teodorovici (fost ministru de finanțe) și Titus Corlățean (fost ministru de externe)! 'Stronger team — better results!'", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Pe lista membrilor fondatori ai BSRP, în fruntea căreia se află Victor Ponta, se regăsesc Daniel Constantin, Nicolae Bănicioiu, Mirel Palada, Geanina Pușcașu, Robert Cazanciuc, Sorin Câmpeanu, Florin Jianu, Cristian Socol, Marius Nica, Dan Sultănescu. Fostul prim-ministru al Georgiei Irakli Garibashvili este menționat ca membru de onoare al fundației.

Victor Ponta anunța vineri că fundația 'Black Sea Regional Projects 2020' (BSRP) va reprezenta 'un prim 'Think Tank' românesc cu o viziune regională', care nu se va implica în disputele politice și nu va finanța campanii politice.

"BSRP s-a constituit din convingerea fondatorilor săi că țara noastră poate și trebuie să fie un actor implicat și activ în regiunea Mării Negre, a Balcanilor de Vest și în Orientul Apropiat până în Zona Golfului Arabic, că reprezintă un HUB regional (sau 'poarta de intrare') pentru proiecte regionale majore precum mega-proiectul promovat de China și UE sub denumirea 'New Silk Road''", a scris fostul premier vineri, pe Facebook, adăugând că fundația va fi lansată oficial în a doua jumătate a lunii februarie.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Politic

Ultima oră