Coaliția de guvernare se întâlnește marți, la sediul PSD

01 Sep 2015
Coaliția de guvernare se întâlnește marți, la sediul PSD
Coaliția de guvernare se reunește marți în ședință la sediul PSD, pentru a discuta, printre altele, despre prioritățile legislative ale noii sesiuni parlamentare. "Mâine (marți — n.r.), la 10,00, o să avem o întâlnire a coaliției aici, la sediul nostru, în care vom discuta o parte din subiectele pe care le-am discutat astăzi în Biroul Permanent Național", a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă la finalul ședinței BPN al PSD.

Dragnea a mai declarat luni, după şedinţa conducerii PSD, că a cerut şi va cere în continuare ca, la Biroul Permanent Naţional al partidului, miniştrii să facă anumite informări despre activitatea din Guvern, pentru ca "şi partidul să fie în cunoştinţă de cauză atunci când e nevoie să susţină public, prin toţi comentatorii, măsurile guvernamentale".

El a spus că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, "ar trebui să fie mult mai activ în relaţionarea cu grupurile parlamentare şi cu Parlamentul în ansamblu". "Este un ministru cu foarte multă expertiză şi experienţă şi, dacă devine mai activ, chiar şi prin apariţii publice, este mai bine pentru el şi pentru domeniul pe care îl coordoneaza", a spus Dragnea. Liderul PSD a anunţat că, peste două săptămâni, Cazanciuc va prezenta conducerii PSD o informare despre statutul functionarului public şi angajaţii care ar trebui să fie încadraţi în această categorie.

Alte stiri din Politic

Ultima oră