Scandal în ALDE: Nu sunt dispus să-i car mapa și nici geanta dlui Tăriceanu

21 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Scandal în ALDE: Nu sunt dispus să-i car mapa și nici geanta dlui Tăriceanu

"Joi, după o emisiune tv, am fost cu un consilier al dlui Tăriceanu, i-am spus toate nemulțumirile mele, că voi face acest lucru luni. Mai aveam să-mi anunț demisia. (...) Nu mă regăseam în ALDE — greșeli impardonabile și negocierile cu PSD — și cu acea demisie a secretarilor de stat. (...) Acesta este dl Tăriceanu, se iubește prea mult pe sine, e foarte prețios, narcisismul este într-adevăr o problemă(...) iar eu nu sunt dispus să-i car mapa, și nici geanta, cum din păcate îi fac alții. Au mai plecat opt filiale din Gorj și vor mai pleca din ALDE. ALDE nu există, deocamdată, iar discursul dlui Tăriceanu din păcate trage partidul în jos", a declarat Pelican, conform agerpres.ro.

Azi, în plenul Senatului, el şi-a anunţat demisia din partidul lui Tăriceanu, fiind înlocuit de Daniel Barbu la conducerea grupului senatorial ALDE.

Luni, într-o conferinţă de presă, copreşedintele ALDE, Daniel Conmstantin a anunţat excluderea lui Pelican din partid fără a da prea multe detalii despre motivele acestei decizii. El a invocat doar "anumite" declarații şi "anumite" activități.

"N-aș vrea să intru foarte mult în detalii, dar organizația de București ne-a propus această soluție, pe care ei au validat-o sâmbătă și astăzi comisia de fuziune a luat act și a validat în consecință", a spus liderul ALDE.

Alte stiri din Politic

Ultima oră