Raluca Turcan: PNL va da un nou guvern în toamnă

22 Iul 2015
Raluca Turcan: PNL va da un nou guvern în toamnă
Vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a criticat decizia PSD de a-l alege pe Liviu Dragnea preşedinte interimar condamnat în primă instanţă în dosarul Referendumul, fiind convinsă că, în toamnă, PNL va da un nou guvern.

"Răspunsul PSD la așteptările oamenilor de reformă a clasei politice: un condamnat cu suspendare. PSD nu se dezice. După lideri cu probleme de corupție, PSD nu se poate desprinde de politica tip clientelă și-și numește în frunte un condamnat penal. Cu un asemenea partid de guvernare, în toamnă se va schimba majoritatea parlamentară și PNL va da un nou guvern. Orice aliat de bună credință al PSD, orice parlamentar onest al PSD, trebuie să înțeleagă că parcursul european și drumul spre bunăstare al României nu se pot obține cu un partid condus de un condamnat pentru furt de voturi", a afirmat Raluca Turcan, într-o declarație de presă.

La rândul său, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, susţine că PSD este în criză, iar liberalii sunt alternativa. "PSD înaintează în criza în care se află de ceva vreme. Ședința de astăzi nu este decât un nou pas în această criză. Ce trebuie să înțeleagă Victor Ponta, PSD și aliații săi de guvernare este că trebuie operată o schimbare în fruntea Guvernului. România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD. Nu cred că lucrurile în PSD se vor liniști, că taberele se vor reconcilia prea curând. Problema este că disputele din acest partid afectează guvernarea (...)

Noul PNL este un proiect politic de amploare, un proiect solid care are un singur drum: înainte. Ultimele sondaje arată că ne consolidăm prima poziție în opțiunile electoratului — oamenii ne validează acțiunea politică, programul de guvernare, atitudinea serioasă și prointegritate în politică", a afirmat Gorghiu.

Citişi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră