ULTIMA ORĂ. Anunţul PSD: nu suntem de acord cu alegerile anticipate „Nu vă pot spune niciun nume (...)“

04 Noi 2015
ULTIMA ORĂ. Anunţul PSD: nu suntem de acord cu  alegerile anticipate „Nu vă pot spune niciun nume (...)“
PSD nu agreează propunerea PNL de a fi organizate alegeri anticipate în urma demisiei premierului Victor Ponta, a declarat astăzi la Parlament, liderul social-democraților, Liviu Dragnea.  Reamintim că astăzi Liviu Dragnea a făcut anunțul cîă premierul Ponta şi-a depus mandatul. El a mai spus că primul ministru va gestiona problemele guvernamentale până când se va găsi o altă soluție. Aseară, 25.000 de oameni au protestat în București cerând demisia lui Ponta, Oprea şi Piedone. Primarul Piedone şi-a anunţat şi el astăzi demisia de la Primăria Sectorului 4. 


Liviu Dragnea: „Premierul nu trebuie sa fie de la PSD“

"Am stabilit in coalitie ca dupa ce Victor Ponta va transmite la Cotroceni demisia sa si propunerea pentru premierul interima, vom astepta chemarea la cotroceni pentru consultari. Vom merge cu o propunere care speram sa fie acceptata si care sa intruneasca sustinerea Parlamentului. Vom face o propunere care sa tina cont de evolutia si dinamica din societate. Vom face o propunere care sa tina cont si de solicitarile din societate si principiile stabilite in coalitie. Coalitia la aceasta ora este o structura stabila. Facem o oropunere care sa stranga o majoritate in Parlament.

Nu va pot spune niciun nume, pentru ca vreau sa i-l propun presedintelui Iohannis inainte. Premierul nu trebuie sa fie de la PSD. Dupa ce vom primi invitatia de la Iohannis voi spune care este propunerea mea, a partidului", a declarat Liviu Dragnea. Liderul PSD a precizat că social-democraţii nu sunt de acord cu propunerea PNL de a se organiza alegeri anticipate. "Asta ar insemna ca in urmatoarele cateva luni sa fie un guvern instabil, in conditiile in care trebuie adoptata legea buget. Un guvern instabil nu poate sa tina lucrurile sub control", a explicat Dragnea. Liviu Dragnea a mai spus că PSD-iştii nu au discutat încă despre cum va fi format noul guvern.


Alte stiri din Politic

Ultima oră