PSD propune creșterea salariilor tuturor bugetarilor cu 10% de la 1 decembrie 2015

10 Noi 2015
PSD propune creșterea salariilor tuturor bugetarilor cu 10% de la 1 decembrie 2015
Comisiile reunite pentru Muncă şi Sănătate din Camera Deputaţilor au adoptat un amendament propus de PSD  privind cresterea salariilor tuturor bugetarilor cu 10%, de la 1 decembrie 2015. Amendamentul a fost depus  la dezbaterea Ordonantei de urgenta privind creşterea cu 25% a salariilor în sistemul medical şi cel de asistenţă socială.

Amendamentul a fost votat de catre deputatii PSD-UNPR-ALDE, dar decizia finala va fi luata miercuri in plenul Camerei, for decizional. Conform deputatului PNL, Claudia Boghicevici, liberalii s-au abţinut la votul pentru creşterea cu 10% a salariilor din sistemul bugetar, sustinand ca iniţiatorii nu au venit cu niciun argument care să îi asigure că această creştere este sustenabilă şi ca nu este “doar o nouă manevră de campanie electorală a PSD”.

“Am avut în vedere că la acest moment ţara are doar un guvern interimar, că nu avem încă un proiect de buget pe 2016 trimis în Parlament , că nu avem o lege a salarizării unitare şi niciun acord cu instituţiile financiare internaţionale”, sustine  Boghicevici intr-o postare pe Facebook. Ea a mai spus că PNL susţine orice mărire salarială, atât timp cât este sustenabilă.

Cititi mai multe stiri din Politica!

Alte stiri din Politic

Ultima oră