Klaus Iohannis se va întâlni cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden

18 Sep 2015
Klaus Iohannis se va întâlni cu vicepreşedintele SUA, Joe Biden
Președintele Klaus Iohannis se va întâlni cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în SUA, începând cu 24 septembrie, potrivit Administrației Prezidențiale. 

Șeful statului va participa, până pe 29 septembrie, la New York la summitul ONU. În acest context, el va susține mai multe intervenții naționale în cadrul reuniunii ONU, va avea mai multe întrevederi și se va întâlni cu investitori americani și cu comunitatea de români din SUA, informează Agerpres.

Pe 3 septembrie, președintele Iohannis a anunțat participarea sa la summitul ONU de la New York, arătând că România va susține reforma Consiliului de Securitate principala miză politică fiind, pentru țara noastră, alocarea, într-o configurație extinsă, a unui loc suplimentar de membru nepermanent pentru Grupul est-european.

Înainte de vizita în SUA, președintele Iohannis va participa la Consiliul European extraordinar de la Bruxelles, din 23 septembrie au declarat vineri surse oficiale. De la Bruxelles, şeful statului va merge la New York, unde va participa la summitul ONU.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră