Președintele Klaus Iohannis, DECLARAŢIE de presă la ora 17:00

04 Noi 2015
Președintele Klaus Iohannis, DECLARAŢIE de presă la ora 17:00
 Preşedintele Klaus Iohannis va face astăzi, de la ora 17.00 o declaraţie de presă. Cel mai probabil, președintele va anunța pe cine desemnează premier interimar și când va chema partidele la consultări, după demisia  de azi dimineaţă a Guvernului Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a spus că îl propune interimar pe ministrul apărării, Mircea Dușa. Liberalii, partid din care provine președintele, doresc alegeri anticipate, în timp ce PSD a anunţat că nu sunt de acord cu anticipatele. 

Dragnea nu prea anticipate

PSD nu agreează propunerea PNL de a fi organizate alegeri anticipate în urma demisiei premierului Victor Ponta, a declarat astăzi la Parlament, liderul social-democraților, Liviu Dragnea. Reamintim că astăzi Liviu Dragnea a făcut anunțul cîă premierul Ponta şi-a depus mandatul. El a mai spus că primul ministru va gestiona problemele guvernamentale până când se va găsi o altă soluție.

PNL vrea anticipate

Co-presedinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au anunțat că liberalii doresc alegeri anticipate. "PNL a înțeles că manifestarea de aseară este una împotriva neglijenței, aroganței, corupției din administrație. Este un avertisment puternic pe care politicienii îl primesc din partea societății“, au precizat co-preşedinţii. 


Alte stiri din Politic

Ultima oră