Ponta o atacă pe Alina Gorghiu: Credeam că e ca Udrea, dar o nedreptățesc pe Elena Udrea

29 Iul 2015
Ponta o atacă pe Alina Gorghiu: Credeam că e ca Udrea, dar o nedreptățesc pe Elena Udrea
Victor Ponta a declarat marţi seară că Alina Gorghiu, co-președintele PNL, reprezintă o "enigmă" pentru el, în condiţiile în care pe vremea USL era gata oricând să se lupte cu democrat-liberalii şi cu oamenii lui Traian Băsescu, iar acum are o atitudine opusă.

"Cât am fost în USL, Alina Gorghiu, s-a luptat cu băsiştii, cu pedeliştii, îl iubea pe Crin, pe mine, pe toată lumea. Apoi deodată s-a schimbat. I-am zis că parcă e Elena Udrea, dar acum încep să cred că nu. O nedreptăţesc pe Udrea. Treaba ei, ce să mai spun?", a comentat Victor Ponta, marți seară, la B1 TV.

Reacția lui Ponta vine după ce co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți seara, într-o emisiune la Antena 3, că Victor Ponta cât și Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL: "Unul a pierdut partidul și își va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpățânează să rămână în funcție, o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare își alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu și-a pierdut partidul și a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv".

Nu a fost singurul atac al lui Gorghiu la adresa premierului. Co-președintele PNL a mai spus că actualul lider de la Palatul Victoria este într-o perioadă în care riscă să piardă toate funcţiile sale politici şi nu doar acestea. „E tot ce a mai rămas, limbajul colorat. A pierdut partidul, în curând pierde şi Guvernul, decenţa şi-a pierdut-o demult, iar onoare nu a avut niciodată”, a afirmat reprezentanta PNL. „În acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru că Liviu Dragnea se întâmplă că nu şi-a făcut toate jocurile în interiorul PSD”, a declarat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu l-a criticat marţi seară pe Victor Ponta, copreşedintele PNL subliniind faptul că actualul lider de la Palatul Victoria este într-o perioadă în care riscă să piardă toate funcţiile sale politici şi nu doar acestea. „E tot ce a mai rămas (n.r.-în discursul lui Ponta), limbajul colorat. A pierdut partidul, în curând pierde şi Guvernul, decenţa şi-a pierdut-o demult, iar onoare nu a avut niciodată”, a afirmat reprezentanta PNL. „În acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru că Liviu Dragnea se întâmplă că nu şi-a făcut toate jocurile în interiorul PSD”, a declarat Alina Gorghiu.

Citeste mai mult: adev.ro/ns823t


Alte stiri din Politic

Ultima oră