Ponta: Moţiunea asta e un editorial. Dacă marea reformă politică duce la Gorghiu sau Blaga, daţi-mi voie să cred că e ridicol

28 Sep 2015
Ponta: Moţiunea asta e un editorial. Dacă marea reformă politică duce la Gorghiu sau Blaga, daţi-mi voie să cred că e ridicol
Victor Ponta este de părere că, dacă marea reformă a clasei politice româneşti, promovată de Alina Gorghiu dar şi de Vasile Blaga, copreşedintele PNL, se îndreaptă către aceştia doi, ar fi chiar ridicolă.

Doamna Gorghiu este ridicolă. Dacă marea reformă a clasei politice româneşti duce la domnul Blaga şi la doamna Gorghiu, daţi-mi voie să cred că e ridicol. Cei care vorbesc de morala, ar cam trebui să aibă şi ei aşa ceva. N-am citit motiunea de cenzura, nu stiu ce scrie acolo. O motiune de cenzura trebuie sa spuna ce am gresit, ce trebuie indreptat, ca sa pot sa raspund. Ei sa spuna ca nu merge bine economia si eu sa spun ca merge bine. Sau sa spuna ca nu am platit pensiile, iar eu sa spun ca le-am platit. Sau sa spuna ca n-am facut nu stiu ce cu fondurile europene si eu sa spun ca le-am absorbit. Altfel, motiunea asta e un editorial.

Ponta despre relația cu Iohannis: Nu funcționează așa cum trebuie și cum mi-aș dori

Premierul Victor Ponta a declarat luni că relațiile pe care le are cu președintele României, Klaus Iohannis, nu funcționează așa trebuie și așa cum și-ar dori.

 'Nu funcționează așa cum trebuie și cum mi-aș dori. (...) N-am chestiuni personale, nu gândesc cu ficatul, cum se spune. Îmi fac treaba, îi pun președintelui la dispoziție ceea ce poate pune la dispoziție Guvernul. Ne batem împreună cât putem pentru interesele României', a declarat Ponta la Antena 3.

Alte stiri din Politic

Ultima oră