UPDATE. Dragnea: Ponta va fi pe listele PSD la parlamentare

12 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Dragnea: Ponta va fi pe listele PSD la parlamentare

Liviu Dragnea a spus că în întâlnirea de astăzi i-a cerut lui Victor Ponta să muncească alături de ceilalţi social-democraţi, ceea ce va şi face, fostul premier urmând să coordoneze politicile fiscale. De asemenea, liderul PSD a spus că subiectul Ponta este închis, lucrurile fiind lămurite în ceea ce-l priveşte pe fostul premier.

"I-am cerut exact ce-mi cer și mie — să muncim împreună și cu ceilalți colegi pentru România, așa cum a făcut mereu. Și muncește în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o și ieri, nu știu cât mai românește să spun, azi și mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere și al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărțit sarcinile în partidul ăsta, așa cum am făcut în permanență. Și faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă liniște și multă încredere, atât pentru conținutul programului de guvernare în partea asta, cât și pentru șansa ca românii să înțeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem", a declarat Dragnea, la sediul PSD, conform agerpres.ro.

Victor Ponta a declarat, la rândul său, că se bucură sprijinul pe care i-l oferă colegii de partid. "Sunt tratat, și nu doar eu ci și alții — parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. În fiecare zi încă un dosar, suntem urmăriți, mergem la poliții și în alte zone. Contează că oamenii ne sunt alături la greu, la bine ne-au fost alături. La greu am rămas doar noi", a spus Ponta, după întâlnirea cu Dragnea.

"M-am bucurat de faptul că și Liviu (Dragnea — n.r.) și ceilalți colegi ai mei din PSD, săptămâna trecută, au fost solidari cu mine, mai ales că știau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept și Liviu știe prea bine acest lucru, știau ce înseamnă să fii acuzat că vrei să obții foloase constând în imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om și pentru familia mea", a adăugat Ponta.

Citiţi şi: 

Dragnea îi cere lui Ponta să se delimiteze de PRU

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră