Ponta a demisionat! Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o mare greșeală să ignor acest lucru! (VIDEO)

04 Noi 2015
Ponta a demisionat! Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o mare greșeală să ignor acest lucru! (VIDEO)
Premierul Victor Ponta și-a prezentat demisia din funcția de premier, și implicit a cabinetului pe care îl conduce. Depunerea mandatului de premier fusese anunțată anterior de președintele PSD, Liviu Dragnea.

Din declarația lui Victor Ponta:

- Oamenii simt nevoie de mai mult și ar fi o mare greșeală să ignor acest lucru.

- Sunt gata să fac eu acest gest pe care multă lume îl așteaptă și, începand cu ziua de astazi, imi depun mandatul de prim ministru.

- Rezist la orice înfruntare politică dar niciodată nu voi înfrunta oamenii.

- Supararea oamenilor nu trebuie sa degenereze intr-un joc politic

- Agresivitatea este un cost pe care nu trebuie sa ni-l asumam

- Sper ca depunerea mandatului să satisfacă așteptările celor care l-au solicitat și să revenim la o atmosferă rațională în România. Putem pierde tot ce și să revenim la momentul la 2012.

- Intr-un climat de instabilitate politica, cu oameni în stradă e imposibil sa promovezi proiecte pozitive

- Cu oamenii în stradă este imposibil să constuiești proiecte pozitive, iar eu nu știu să construiesc decât proiecte pozitive.

- Pana la momentul formarii unui nou guvern, ne vom indeplini atributiile de fiecare zi. 

"Până la momentul formării unui nou guvern, în urma discuțiilor între președinte și partidele parlamentare, ne îndeplinim atribuțiile de fiecare zi și imediat ce noul guvern va fi instalat, putem să predăm o situație economică și socială mult mai bună decât cea pe care am preluat-o. Procedurile politice urmează în cursul zilei", a spus Ponta, la Palatul Victoria, într-o declarație de presă, în care a anunțat că își depune mandatul.

Ponta a precizat că la ora 16:00 va avea loc o ședință specială a Guvernului, în care le va mulțumi miniștrilor cu care a lucrat și pentru a pregăti perioada de tranziție către viitorul Cabinet.




Alte stiri din Politic

Ultima oră