Câte semnături a strâns PNL pentru demiterea premierului."Ponta e pe ultima sută de metri"

15 Iul 2015
Câte semnături a strâns PNL pentru demiterea premierului.
 La o lună după ce moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului  a picat la vot, PNL anunţă că a strâns peste 200.000 de semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta. Demersul liberalilor nu are nici un efect juridic, dar ei speră că Guvernul Ponta va avea o viaţă scurtă.

"Suntem noi, cei din PNL, într-o campanie în desfăşurare de strângere de semnături în toate judeţele, o campanie care să genereze un sprijin popular de susţinere a ideii noastre de demisie a lui Ponta. Am strâns până acum aproape două sute de mii de semnături la nivel naţional, acţiunea evident continuă (...). Noi sperăm ca la începutul lunii septembrie să avem un milion de semnături strânse. Numărul exact va fi nerelevant. Important pentru noi este să reuşim să comunicăm populaţiei din România, electoratului din România care sunt obiectivele noastre şi de ce ne încăpăţânăm, aşa cum spune Victor Ponta, să îi cerem demisia", a declarat astăzi, la RFI, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

Ea este convinsă că Victor Ponta este "pe ultima sută de metri" în privinţa carierei sale de premier şi speră că "acest Guvern are o viaţă foarte scurtă."N-aş vrea să fac acum apel la o dată şi vă spun septembrie, octombrie, sfârşitul lunii august, nu ştiu, dar am convingerea că premierul Ponta este pe ultima sută de metri în privinţa carierei sale de prim-ministru", a mai spus Gorghiu.

Liderul PNL prognozează şi o înlăturare a lui Ponta de la cârma PSD. "Cu siguranţă, va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, vizaţi fiind Victor Ponta şi apropiaţii lui", a susţinut Alina Gorghiu.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră