Partidul lui Băsescu, la loc comanda! Face duminică iar congres

26 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Partidul lui Băsescu, la loc comanda! Face duminică iar congres

Anul trecut, în octombrie, PMP devenea Mişcarea Populară, iar preşedintele formaţiunii era ales Traian Băsescu. După ce Curtea de Apel a respins înfiinţarea formaţiunii politice Mişcarea Populară, s-a revenit la conducerea vechiului PMP, lider interimar fiind prim-vicepreşedintele Siegfried Mureşan.

"După cum știți, înființarea Mișcării Populare a fost respinsă de către tribunal (Curtea de Apel București — n.r.) în decizia finală și, da, astfel organizăm acum un nou congres pentru alegerea unei conduceri complete ca urmare a demisiilor unor colegi din conducerea PMP pentru a putea înființa noua formațiune sub noua denumire așa cum ne-o doriserăm în urmă cu câteva luni, Mișcarea Populară ", a declarat președintele interimar al PMP pentru agerpres.ro.

Întrebat dacă, în aceste condiții, candidatul la șefia PMP va fi Traian Băsescu, Mureșan a spus: "Veți vedea mâine (duminică — n.r.) cine va fi candidatul".

În congresul de mâine vor avea loc alegeri pentru conducerea Partidului Mișcarea Populară, precum și pentru membrii Comisiei de Cenzori și ai Comisiei de Arbitraj și Integritate. Tot mâine, la ora 11,00, este prevăzută o întrunire a Colegiului Național al PMP.

Alte stiri din Politic

Ultima oră