UNPR precizează că Neculai Onțanu, primarul sectorului 2, este nevinovat până la proba contrarie

23 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
UNPR precizează că Neculai Onțanu, primarul sectorului 2, este nevinovat până la proba contrarie

UNPR precizează că a luat act de decizia procurorilor DNA de a-l reține pe edilul sectorului 2, Neculai Onțanu, și subliniază că orice român se bucură, potrivit Constituției, de prezumția de nevinovăție, până când o instanță de judecată va decide altfel.

''UNPR a luat act de decizia procurorilor DNA de a-l reține pe Neculai Onțanu, pentru presupuse fapte care s-ar fi petrecut în urmă cu 10 ani. UNPR nu a comentat și nu comentează deciziile celor în drept să stabilească oportunitatea sau justificarea măsurii reținerii — într-un dosar ce vizează fapte petrecute acum 10 ani — , la fel cum nu comentează în general deciziile Justiției, indiferent de numele celui în cauză. În egală măsură, Uniunea consideră că orice român se bucură, potrivit Constituției, de prezumția de nevinovăție. Prin urmare, până în momentul în care o instanță de judecată va decide altfel, Neculai Onțanu este nevinovat'', se arată într-un comunicat.

Primarul sectorului 2, Neculai Onțanu, a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru luare de mită.

Alte stiri din Politic

Ultima oră