Şi politicienii sunt oameni. Greva în Consiliul Local Oneşti

25 Iun 2016 | scris de Sorin Anghel
Şi politicienii sunt oameni. Greva în Consiliul Local Oneşti


În campania electorală, politicienii au alergat cu limba scoasă pentru a-i convinge pe alegători să le dea votul. N-a fost altceva decât un concurs de minciuni, organizator doar pentru ca prostimea să le mai permită să fure încă patru ani de zile.


Oneştiul, oraşul ăla care le-a dat ţării pe Nadia Comăneci şi Loredana Groza, a făcut un pas înainte în ceea ce priveşte luptele politice. La şedinţa Consiliului Local în care noii aleşi ar fi trebuit să-şi preia mandatele, s-au prezentat doar un consilier şi primarul. Restul au preferat să nu vina pentru ca alianţele politice încă nu au fost bătute în cuie. Practic, găştile nu s-au înţeles pentru „salam”.


“Onestenii nu vor înţelege probabil nimic nici de dată această. La trei săptămâni de la alegeri, şedinţa de învestire a primarului şi a consilierilor locali aleşi nu s-a putut ţine. La sediile de partide, pentru că alianţele nu ies aşa cum îşi doresc "tovarăşii", s-a decis că şedinţa de învestire să fie boicotată! Imediat după alegeri, politicienii onesteni semnalau, în corpore, prezenţa foarte redusă la vot. Acum este de văzut cum vor comenta propriul lor absenteism. Nicolae Gnatiuc (PSD), noul primar ales, şi Gelu Panfil (consilier independent) sunt singurii care au onorat cu prezenţa şedinţa de învestire de astăzi”, scrie publicaţia Unu pe Trotuş.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră