Negoiță se sacrifică pentru binele partidului. Nu mai candidează la șefia PSD

23 Sep 2015
Negoiță se sacrifică pentru binele partidului. Nu mai candidează la șefia PSD
Președintele PSD București, Robert Negoiță, anunță, pe pagina sa de Facebook, că nu mai candidează la șefia Partidului Social Democrat și precizează că îl va susține pe Liviu Dragnea pentru această funcție.

 ''Astăzi, colegul meu Liviu Dragnea și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PSD. În aceste condiții îmi retrag intenția de a candida pentru această funcție. Fac parte din echipa Liviu Dragnea și îl susțin împreună cu PSD București în acest demers'', afirmă Negoiță în mesajul video postat pe pagina sa de socializare.

Negoiță a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

"Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din România, care este la Putere, are prim-ministru, este într-o situație delicată. Premierul a avut prima înfățișare ieri într-un dosar penal, președintele interimar este condamnat în primă instanță iar peste câteva zile avem alegeri. Cred că este nevoie de multă responsabilitate. (...) Nu ne putem permite acțiuni sau opțiuni riscante. În consecință da, sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie'' declara Robert Negoiță, la sediul PSD.

Alte stiri din Politic

Ultima oră