Liberala Alina Gorghiu, după ce moţiunea a picat: Nu vom ceda! Ponta bubuie şampania (VIDEO)

29 Sep 2015
Liberala Alina Gorghiu, după ce moţiunea a picat: Nu vom ceda! Ponta bubuie şampania (VIDEO)
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, le mulţumeşte celor care au votat pentru moţiunea de cenzură şi au manifestat în faţa Parlamentului, asigurându-i că liberalii nu vor ceda, în timp ce premierul Ponta îi ironizează pentru "victoria" lor din Parlament cu filmuleţe luate de pe un site cu nume de... ghiont.

"Le mulțumesc celor care au venit astăzi în parcul Izvor, pe o vreme potrivnică, precum și celor care au votat în plenul Parlamentului, pentru a apăra demnitatea României. Nu vom ceda, nici astăzi, nici altă dată, în fața imposturii, a minciunii și a abuzului. Moștenirea politică a lui Victor Ponta nu sunt kilometrii de autostrăzi, nici munții de reforme, ci tonele de invective și minciuni. Peste toate acestea, Victor Ponta mai lasă o mare pată pe imaginea României!", a scris marţi Gorghiu pe Facebook. 

Tot pe Facebook, premierul Ponta a postat un comentariu inedit după ce moţiunea a fost respinsă. Este vorba despre un filmuleţ preluat de pe site-ul thepoke.co.uk, în care un bărbat sparge o sticlă de şampanie, însoţit de precizarea "Singurul comentariu despre moțiunea Gorghiu-Blaga de azi! Acum înapoi la treabă!"


What are the chances?

Posted by The Poke on 4 August 2015

Alte stiri din Politic

Ultima oră