Marian Oprişan îi cere ajutorul preşedintelui Iohannis

22 Iul 2015
Marian Oprişan îi cere ajutorul preşedintelui Iohannis
Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, i-a cerut astăzi sprijinul preşedintelui Iohannis pentru modernizarea administraţiei locale şi centrale. Oprişan, proaspăt membru al echipei Dragnea, care va asigura conducerea PSD până la congresul din noiembrie a explicat şi de ce nu a votat-o Rovana Plumb.

" Îmi doresc şi lansez un apel public, vrem ca împreună cu preşedintele Iohannis, cu toate forţele politice, să ne îndreptăm atenţia către modernizarea administraţiei centrale şi locale, în sensul european, în care administraţiile au toate pârghiile necesare pentru a face oamenilor o viaţă mai bună. Multă vreme în PSD eu am crezut că trebuie de multe ori să separăm decizia politică de decizia guvernamentală. Nici acum nu mă părăseşte acest gând şi m-am gândit că doamna Plumb, un ministru remarcabil, e şefa Consiliului National şi ar fi fost ilogic să fie şi preşedintele partidului", a spus Oprişan.

Valeriu Zgonea, un alt membru al echipei Dragnea, a explicat că cea mai bună soluţie era Liviu Dragnea deoarece acesta  se ocupă de bucătăria PSD de zece ani, a candidat în tandem cu Victor Ponta şi era important să existe o anumită continuitate.

Întrebat dacă va candida la congres, Zgonea a evitat un răspuns. "Deocamdată fac parte din echipa care susţine şi îşi pune în valoare expertiza pentru a ţine partidul la 40%. Noi am decis să îl susţinem pe Liviu Dragnea până la Congres, orice altă speculaţie este a presei. În acest moment, PSD a ieşit din criză", a spus Zgonea.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră