Dragnea chiar n-a înțeles de ce a fost schimbat ministrul Curaj

07 Iul 2016 | scris de Cristi Ionescu
Dragnea chiar n-a înțeles de ce a fost schimbat ministrul Curaj

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că n-a înțeles foarte bine de ce a fost schimbat ministrul Curaj și că n u s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada Bac-ului

"N-am înțeles foarte bine de ce a fost schimbat ministrul Curaj. Chiar n-am înțeles. Deci a întârziat pe câmpul pe luptă împotriva plagiatului și schimbi ministrul Educației în perioada Bac-ului. Nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca ministrul Educației să fie schimbat exact în perioada Bac-ului. Eu cred că lupta împotriva neperformanței în agricultură este mult mai importantă decât întârzierea în lupta împotriva plagiatului. Eu cred că ministrul Educației trebuie păstrat măcar acum, în perioada asta", a declarat Dragnea.

Dragnea crede că că premierul a apelat la remaniere din supărări personale

"Eu cred că pentru chestiuni minore, pentru supărări personale. Altă explicație nu am. Adică, dacă ăsta al Transporturilor era rău — oricum nu știu ce mari lucruri a făcut—, dar de ce ți-a luat atât de mult timp să ajungi să constați după 8-9 luni de zile că acolo nu se întâmplă nimic, în condițiile în care în agricultură este jale? Cel de la Educație, care este motivul? Cum a cuantificat el întârzierea asta, când trebuia să fie lupta împotriva plagiatului, în timpul Bac-ului? Domnul Cioloș chiar este un om de bună credință, un om decent, dar noi discutăm aici de o guvernare foarte proastă. Or, dacă o guvernare este foarte proastă, înseamnă că guvernul nu este condus bine. Asta înseamnă că domnul Cioloș nu poate să conducă un guvern bine, a fost un bun comisar european, dar se pare că postul de prim-ministru e prea mult", a afirmat președintele PSD.

Alte stiri din Politic

Ultima oră