Dragnea: Votul final pe noul Cod fiscal se va da joi

01 Sep 2015
Dragnea: Votul final pe noul Cod fiscal se va da joi
Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că votul final pe noul Cod fiscal va fi dat joi la prânz în Camera Deputaţilor, de aici actul normativ urmând să fie trimis la promulgare. 

Dragnea a mai spus că în Senat, votul final va fi dat în această după-amiază şi a reamintit că în sesiunea parlamentară ordinară, care începe astăzi, priorităţile coaliţiei de guvernare sunt  Codul Fiscal, legea salarizării şi legea bugetului, insistând pe ideea consensului politic.

"În continuare insist să ieşiim din această paradigmă a războiului politic permanent şi să o facem pentru ţară. Eu nu sunt pervers. Nici pesediştii în general. Eu in continuare stau cu mana intinsă şi sper să nu primesc pietre în cap de la cei cu care chiar vreau să lucrăm împreună pentru un proiect de ţară de care România are nevoie. Trec peste aceste atacuri la premier, care este susținut de mine şi îmi exprim speranta că vom putea colabora. Dacă mai este nevoie de timp pentru a se reconstrui încrederea din partea mea este deschidere totală. Eu nu am plecat în demersurile respective cu buzunarele pline de suspiciuni", a susţinut Dragnea.


Liderul PSD a mai spus că le-a prezentat colegilor colegilor din coaliţie, mai ales celor de la ALDE, un set de propuneri de funcționare a Camerei Deputaților și Senatului, "Până joi se uită pe acest proiect și joi, după vot, vom prezenta aceste principii. Vom prezenta princiipile când vom avea forma finală", a precizat Dragnea.

El a anunţat totodată că luni va avea loc întâlnirea grupurilor parlamentare reunite ale coaliției, unde va participa și premierul Victor Ponta și toată echipa guvernamentală.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!


Alte stiri din Politic

Ultima oră