Dragnea propune anularea majorării salariilor demnitarilor. Cum va proceda

30 Iul 2015
Dragnea propune anularea majorării salariilor demnitarilor. Cum va proceda
Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat astăzi că va propune Parlamentului respingerea ordonanţei de urgenţă privind majorarea salariilor demnitarilor de la 1 august. 

"Am urmărit cu atenție ultimele atitudine, luări de poziție, exprimări cu privire la această ordonanță care cuprinde mărirea salariilor demnitarilor. Am văzut și un consilier sau fost consilier care spunea că Guvernul ar vrea să o retragă, dar nu e lăsat de partid. De asemenea, constat că nu prea o mai susține nimeni din cei care au promovat-o și care au adoptat-o. Totodată, vedem că încep să-și doneze măririle de salarii. Dacă tot o plimbă de la unul la altul și nu și-o mai asumă nimeni, atunci rezolvăm noi în Parlament, și în Parlament o să propun respingerea ei, ca să încheiem acest subiect. Pentru că deja, dacă niciun beneficiar nu mai vrea să o folosească, nu are rost să ne mai chinuim cu ea", a afirmat Dragnea, conform agerpres.ro.

El a explicat că recurge la acest gest , care "nu va rămâne vorbă în vânt", deoarece nimeni nu îşi mai asumă actul normativ, iar premierul Ponta este pus într-o situaţie foarte delicată.

"Nu este o constatare. Eu știu așa că de câte ori am luat o decizie am argumentat-o, am susținut-o până la capăt. Nu-mi place situația asta, îl pun și pe premier într-o situație foarte delicată. Dacă nu o mai susține, nu-și mai asumă nimeni, nu-i mai chinuim. În Parlament o să încercăm să o anulăm. Este pur și simplu declarația mea, dar nu rămâne în vânt", a susținut Dragnea. 

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră