Iohannis ia distanţă de "candidatul perfect" Marian Munteanu

15 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Iohannis ia distanţă de

Administraţia Prezidenţială a precizat vineri, pentru Mediafax, că preşedintele "nu a propus, susţinut şi nu a impus conducerii PNL candidatura domnului Marian Munteanu. Preşedintele nu este implicat în niciun fel în această desemnare. Decizia susţinerii domnului Munteanu aparţine strict conducerii PNL în urma propriilor evaluări".

Între timp, copreședintele PNL Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Pitești, că Marian Munteanu are prima șansă să câștige alegerile la București. Ea susţine că aceia care contestă candidatura lui Marian Munteanu nu fac decât să preia niște acuzații lansate de FSN la începutul anilor '90.

În opinia sa, toate reacțiile apărute în ultimele zile demonstrează faptul că Marian Munteanu este cel mai potrivit să candideze din partea PNL. "Această controversă validează o teorie pe care eu și domnul Blaga o avem de vreo trei zile de când am prezentat candidatul, și anume că este alegerea perfectă pentru candidatură la Primăria Generală", a declarat Gorghiu, conform agerpres.ro.

Cum Marian Munteanu nu era liberal cu acte în regulă, el a semnat adeziunea pentru a deveni membru al partidului, urmând să fie validată de organizaţia Sectorului 1, conform purtătorului de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda.

Alte stiri din Politic

Ultima oră