De ce s-au întâlnit astăzi, la Cotroceni, preşedintele Iohannis şi premierul Ponta

19 Aug 2015
De ce s-au întâlnit astăzi, la Cotroceni, preşedintele Iohannis şi premierul Ponta
Administraţia Prezidenţială a confirmat astăzi  întâlnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta, în această dimineaţă, într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.  Potrivit presidency.ro, pe agenda discuţiilor s-au aflat priorităţile legislative din această toamnă, fiind abordată, în cadrul acestei consultări instituţionale, inclusiv tema Codului Fiscal.

Reprezentanții partidelor parlamentare vor avea joi, la Palatul Parlamentului, o întâlnire tehnică pe tema Codului fiscal, retrimis spre reexaminare legislativului de președintele Klaus Iohannis. Pentru acest proiect Parlamentul a fost convocat săptămâna viitoare în sesiune extraordinară.

Victor Ponta, chemat astăzi şi la DNA

Reamintim faptul că premierul Victor Ponta a ajuns astăzi şi la Direcția Națională Anticorupție pentru a lua cunoştinţă de rezultatele expertizei financiar-contabile cerute în dosarul său. La intrarea în sediul DNA, premierul a confirmat că expertiza din dosar este finalizată. În ceea ce privește eventuale declarații, el a arătat că procurorul de caz va decide în acest sens. Premierul a anunţat, în iulie, când s-a prezentat în fața DNA, că procurorul a dispus în dosarul său o expertiză financiar-contabilă, care va fi gata în august.

Victor Ponta a declarat, la ieșirea din sediul DNA, că i s-au prezentat rezultatele expertizei din dosarul său.  "Da. Mi s-a dat expertiza. Am plătit cu 2.000 lei în plus taxe, dar nu le mai cer de la statul român. (...) Acum stau pe picioare foarte bine", a spus Ponta. Premierul a precizat că va da declarații când va fi chemat de procuror cu avocatul. "O sa dau declarații când mă cheamă procurorul cu avocatul", a mai spus Ponta.

Alte stiri din Politic

Ultima oră