In numele Codului fiscal. Gorghiu descopera ca PSD e un partid frecventabil

10 Aug 2015
In numele Codului fiscal. Gorghiu descopera ca PSD e un partid frecventabil
Surprinzatoare declaratia de bunavointa a copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care descopera ca PSD este un partid frecventabil, mai ales de  cand la conducerea acestuia a venit Liviu Dragnea.

Referindu-se la discutiile privind Codul Fiscal, Gorghiu saluta propunerea PSD ca in prima faza sa discute numai specialistii.

"Vom demara aceste discuții de la o temă de actualitate, noul Cod fiscal, așa cum a propus UNPR. Sunt de acord și cu propunerea PSD, ca într-o primă fază să facem o discuție la care să participe specialiștii partidelor. În a doua etapă, liderii formațiunilor politice vor decide, pe baza discuțiilor de specialitate, ce soluție va fi adoptată. Codul fiscal este doar o parte din asigurarea macrostabilității economice a României. Trebuie să stabilim, de asemenea, în corelare cu noul Cod fiscal, ce majorări de salarii în sectorul bugetar pot fi efectuate în acest moment” a scris Gorghiu pe Facebook.

Trebuie rreamintit ca toate partidele parlamentare au decis sa rediscute Codul Fiscal,respins in prima varianta de Klaus Iohannis.

Singurii care se opun modificarii acestuia sunt Tariceanu si Victor Ponta, acesta din urma urmand sa vada ce influenta mai are in PSD.  

Alte stiri din Politic

Ultima oră