Guvernul Grindeanu, varianta restrânsă. Apel de ultimă oră în PSD

18 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Guvernul Grindeanu, varianta restrânsă. Apel de ultimă oră în PSD

Noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de premierul Grindeanu şi ministrul Comunicaţiilor, vicepremierul Augustin Jianu.

Fotografia nu este însoţită de vreo explicaţie, dar a fost preluată de presă şi prezentată ca fiind noua imagine a Guvernului Grindeanu, după ce ce PSD şi ALDE i-au retras sprijinul politic.

În schimb, Ponta a distribuit pe pagina sa de Facebook apelul senatorului Nicolae Şerban, spunând că "şi eu cred că mai există o soluţie raţională - înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD!".

"Dragi colegi din Partidul Social Democrat, cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experiența politică acumulată și de loialitatea dovedită față de social-democrație și față de acest partid, fac un apel public la luciditate și rațiune. Este nefirească și profund negativă îndârjirea și înverșunarea cu care se manifestă pozițiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizați opțiunile și nu vă comportați ca și cum ați descoperit brusc dușmani de moarte printre colegi.

Este, mai mult ca oricând, nevoie de echilibru și rațiune. De maturitate politică. Nu putem cere încredere cetățenilor României, votanților noștri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară și recalculăm sprijinul politic la șase luni de la alegeri și dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsați să primeze interesul public și renunțați la excesele de orgoliu. Reveniți la adevăratele priorități ale Țarii, la dialog colegial și la responsabilitate politică. Spuneți-vă opiniile cu fermitate și onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că așteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor", scrie Nicolae  Şerban.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră