PNL sare în ajutorul lui Iohannis. Gorghiu ne explică ce a vrut să zică, de fapt, președintele

19 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
PNL sare în ajutorul lui Iohannis. Gorghiu ne explică ce a vrut să zică, de fapt, președintele

Declarațiile președintelui României, Klaus Iohannis referitoare la situația televiziunilor din trustul Intact trebuie privite exclusiv din perspectiva preocupărilor firești pe care un președinte de țară le are pentru a asigura echilibrul în societate și pentru a-și exercita atribuțiile conform prerogativelor constituționale, a spus copreședintele PNL Alina Gorghiu.

''Nu fac niciun fel de comentariu altul decât că domnia sa a făcut o declarație din perspectiva atribuțiilor constituționale pe care le are. Acest conflict dintre trustul Intact și ANAF este unul de natură juridică și cred că poate fi soluționat în instanța de judecată unde există căi de atac. Înțeleg că sunt și exercitate în timpul real în care vorbim aceste căi de atac de către instituția afectată. Situația acestor televiziuni din trustul Intact nu este ușoară, însă vă atrag atenția că mai sunt și alte televiziuni în România, în acest moment, care se află într-o criză financiară extrem de gravă și aici nu pot să nu subliniez cazul TVR-ului'', a menționat Gorghiu.

Totodată, copreședintele PNL a afirmat că urmărește cu interes cum se va finaliza această situație și consideră că mai mult de atât omul politic nu ar trebui să comenteze.

Alte stiri din Politic

Ultima oră