Gest incredibil al Partidului Național Liberal. PNL a postat pe Facebook un videoclip FALSIFICAT cu Victor Ponta (VIDEO)

29 Sep 2015
Gest incredibil al Partidului Național Liberal. PNL a postat pe Facebook un videoclip FALSIFICAT cu Victor Ponta (VIDEO)
Se pare că mănușile au sărit de tot, în meciul dintre noul PNL (vechiul PDL) și partidul aflat la guvernare în România, PSD. După ce moțiunea de cenzură inițiată de PNL a fost respinsă de parlamentari și liderii celor două partide și-au adresat tot felul de acuzații colorate, pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal a apărut un lucru extrem de bizar.

PNL publică un videoclip cu Victor Ponta, în care acesta ține un discurs despre ilegitimitatea unui partid, atunci când are susținere zero. Videoclipul este însoțit de comentariul "Iată ce crede Ponta despre propriul său Guvern". În videoclip, Victor Ponta spune: "Un Guvern cu susținere ZERO, pentru că susținerea se vede mâine la vot, este un Guvern zero". Partidul Național Liberal precizează, în deliberat eronat, că aceasta este opinia premierului despre propriul său Guvern.

Videoclipul, însă, este o făcătură. Imaginea este a premierului, vorbele sunt ale lui, însă contextul în care au fost făcute aceste declarații este unul atât de surprizător, încât face mai mult rău Partidului Național Liberal, decât premierului Victor Ponta. Discursul pe care îl ține premierul a fost susținut de Victor Ponta prin 2010, împotriva GUVERNULUI BOC, în care se regăseau aproape în totalitate membrii noului PNL de astăzi. Ponta a rostit cuvintele respective susținând, CULMEA, o MOȚIUNE DE CENZURĂ împotriva Guvernului BOC.

Concluzia, PNL s-a folosit de o declarație a primului ministru Victor Ponta, făcută în 2010 la o moțiune împotriva guvernului BOC, falsificând-o, ca să pară că se adresează propriului său Guvern. Astfel, Partidul Național Liberal face un lucru absolut uluitor, folosindu-se de un fals pentru a combate discursul unui alt lider de partid.

Incredibil gest, am putea spune, de la un partid care propovăduiește sinceritatea și adevărul absolut.

 
Guvernul ZERO condus de Victor Ponta a fost susținut astăzi de parlamentarii PSD care au stat în bănci. Parlamentari care au ales calea rușinoasă la moțiunea de cenzură a PNL ”Alege între România și Ponta, premierul compromis”. Iată ce crede Ponta despre propriul său Guvern:

Posted by Partidul Naţional Liberal on Tuesday, September 29, 2015

Alte stiri din Politic

Ultima oră