Oprea: UNPR intră în negocieri pentru a face parte din viitorul Guvern

04 Noi 2015
Oprea: UNPR intră în negocieri pentru a face parte din viitorul Guvern
Gabriel Oprea vrea ca UNPR să facă parte şi din viitorul guvern şi anunţă că nu va mai ocupa vreo funcţie în noul Cabinet. Astfel, el ar rămâne la butoanele puterii fără să fie în prim plan, iar capitalul său negativ de imagine nu s-ar mai răsfrînge şi asupra UNPR.  Numai că luni seara, protestarii au cerut şi demisia lui Oprea din funcţia de ministru de Interne, funcţie pe care o deţine graţie partidului pe care acum vrea să-l menţină la putere. 

 "Eu, personal, nu voi mai face parte din niciun Guvern și este normal să fie așa, sunt solidar cu Victor Ponta, ne-am dat demisia, suntem o echipă guvernamentală. UNPR-ul nu-și schimbă cu nimic politica, rămâne un partid unit și care se ține de cuvânt. (...) Partidul va intra în negocieri pentru a face parte din viitoarea echipă guvernamentală", a explicat Oprea, citat de Agerpres.

El a mai spus că, în continuare, UNPR îl va sprijini pe președintele României pe probleme de securitate națională. "În continuare, îl sprijinim pe președintele României, pe probleme de securitate națională", a spus Oprea.

El a mai spus că actuala coaliție rămâne una "solidă", iar aceasta va fi chemată la consultări, pentru că situația în România trebuie să rămână "stabilă ca până acum".

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră