Elena Basescu despre Klaus Iohannis." Este apatic si se odihneste chiar si atunci cand ar trebui sa ia decizii"

09 Aug 2015
Elena Basescu despre Klaus Iohannis.
Intr-un interviu acordat Evenimentului zilei, Elena Basescu anunta ca ia in calcul revenirea in viata politica, dar asteapta o conjunctura favorabila. Ea estimeaza ca acest lucru s-ar putea intampla chiar anul viitor.

Nu spune in general lucruri deosebite in aceasta prima interventie publica dupa mult timp dar iese in evidenta o formulare la adresa urmasului tatalui sau la  Palatul Cotroceni, presedintele iohannis.

Intrebata ce parere are despre scena politica, ea a raspuns:

“Sunt chiar foarte atentă la ce se întâmplă în societatea românească şi, implicit, în politică. Realizez că suntem într-un moment în care este nevoie de un proiect care să propună un drum clar din partea celor care ne conduc. Din păcate, este evidentă lipsa leadership-ului politic. Actorii importanţi de astăzi nu au viziunea, anvergura sau voinţa necesare pentru a împinge lucrurile întro direcţie, oricare ar fi aceea. Noul Preşedinte este apatic şi se odihneşte chiar și când ar trebui să ia decizii, iar Premierului i se clatină serios scaunul şi AMR-ul, atât de drag lui când îi număra zilele tatălui meu, se apropie de sfârşit. “ 

Alte stiri din Politic

Ultima oră