Dragnea, izbucnire la adresa lui Ponta: Dacă s-a autopropus, nici nu mai votăm

13 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea, izbucnire la adresa lui Ponta: Dacă s-a autopropus, nici nu mai votăm

"La noi în partid, în general, cine și-a dorit o funcție a expus această dorință în interiorul partidului.(...)Dacă cineva și-a anunțat candidatura avem două variante: ori ne aliniem toți fericiți în urma acestei dorințe, ori discutăm în partid. Ar fi fost bine să discutăm în partid și după aia să iasă în presă aceste dorințe și decizii", a declarat Dragnea. 

"Mie mi-ar fi ruşine să ocup această funcţie după Valeriu Zgonea", a mai spus Dragnea, vizibil iritat de insistenţele jurnaiştilor, conform mediafax.ro.

Întrebat dacă nu vrea ca Victor Ponta să preia şefia Camerei Deputaţilor, Dragnea a răspuns: "De unde aţi scos-o?". El a adăugat că discuţiile trebuie însă să aibă loc nu prin intermediul presei, ci în partid. "Oricine poate fi preşedintele Camerei. (...) Ca să punem preşedinte trebuie să ştim dacă mai avem majoritate" a mai declarat Dragnea, precizând că se grăbeşte la o întâlnire cu Marian Neacşu, secretar general al PSD.

"Dacă s-a autopropus, nici nu mai votăm", a mai spus Dragnea, comentând ironic intenţia lui Ponta de a-şi depune candidatura pentru şefia Camerei, la şedinţa CExN de marţi.

Alte stiri din Politic

Ultima oră