Dragnea ignoră liderii şi negociază direct cu parlamentarii UNPR

23 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea ignoră liderii şi negociază direct cu parlamentarii UNPR

"Suntem dispuşi să discutăm cu fiecare parlamentar UNPR pentru a vedea în ce măsură fiecare dintre ei îşi pot continua mandatul după alegerile parlamentare (...), a declarat  liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru dcnews.ro.

El a susţinut că ”unul sau doi din conducerea UNPR” negociază de fapt cu liberalii în interes personal, nu de partid. "Planul este aşa: să-i păcălească cu fuziunea, nu-mi dau seama exact care-i interesul lor acum, poate Bucureştiul sau altceva, şi după fuziune – să zicem că se realizează fuziunea, ei nerealizând încă nici fuziunea PNL – PDL, să le spună că nu le mai pot da 18 mandate, nici măcar 10 şi, eventual, dacă se dă un mandat sau două pentru cineva din conducerea UNPR, restul să nu-i intereseze pentru că este stilul cunoscut (...) În continuare oferta noastră este deschisă de discuţii. Avem toată vara la dispoziţie să discutăm, să aşezăm lucrurile şi să vedem cum fiecare parlamentar se integrează în organizaţia noastră”, a declarat liderul PSD.

Dragnea s-a arătat dezamăgit de duplicitatea conducerii UNPR. ”Eu, de exemplu, dacă nu greşesec, de o lună, o lună şi ceva, dacă nu chiar două luni, i-am propus domnului Steriu (Valeriu Steriu-preşedintele UNPR-n.r.) proiectul de fuziune între PSD şi UNPR. De asta am rămas surprins, că despre fuziunea PSD – UNPR n-am primit un răspuns clar, în schimb se cochetează cu fuziunea PNL – UNPR”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că oferta făcută UNPR rămâne valabilă. ” Eu nici nu vreau să intru la licitaţie cu PNL pentru UNPR. Nu mi se pare corect, nu mi se pare onorant pentru noi ca partid”, a mai spus Dragnea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră