Dragnea: Avem posibilitatea să facem majoritatea în Consiliul General.

06 Iun 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea: Avem posibilitatea să facem majoritatea în Consiliul General.

"Avem 28 de mandate PSD, UNPR şi ALDE şi avem posibilitatea să facem majoritatea în Consiliul General. La sectoarele 2, 3, 5 şi 6, PSD poate face majoritate doar cu ALDE şi cu colegii de la UNPR care au fost pe aceleaşi liste cu noi. La sectoarele 1 şi 4 aşteptăm numărătoarea finală", a declarat Dragnea.

El a mai spus că este pentru prima dată după Revoluţie când un partid politic câştigă tot în Capitală, şi Primăria Generală şi primarii de sectoare.

Cât priveşte situaţia la nivel naţional, Dragnea a spus că social-democraţii au majoritatea în consiliile judeţene din 14 judeţe şi îşi vor putea pune singuri preşedinţii. În alte 11 judeţe, el a spus că PSD poate face majoritate doar cu ALDE, iar în alte două cu UNPR şi ALDE.

"Mai sunt trei sau patru judeţe unde încep negocierile de mâine. PSD a câştigat 19 reşedinţe de judeţ, dintre care şase sunt noi. De asemenea, am pierdut trei reşedinţe de judeţ. Mâine vom avea rezultatul de la toate judeţele. Din toate informaţiile PSD are un număr de primării mai mare decât cel cu care a intrat în alegeri", a adăugat liderul PSD.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră