USB își trage televiziune prin Internet. Care este strategia de comunicare cu electoratul

14 Iun 2016 | scris de Marina Constantinoiu
USB își trage televiziune prin Internet. Care este strategia de comunicare cu electoratul

Clotilde Armand a postat o înregistrare video pe pagina sa de Facebook, din fața Primăriei Sectorului 1, unde s-a deplasat pentru a semna mandatul de consilier local.

Clotilde Armand, care a candidat din partea Uniunii Salvați Bucureștiul (USB) la Primăria Sectorului 1, a anunțat cu această ocazie că nu mai merge la Consiliul General al Primăriei. 

Cu aceeași ocazie, a promis că ea și USB vor face tot ceea ce au promis deja, și că mizează în primul rând pe transparență.

Ea a precizat, de asemenea, că USB va comunica foarte mult cu cetățenii, inclusiv prin intermediul unui canal tv transmis pe internet. Reprezentanta USB i-a îndemnat pe cetățeni să formeze asociații de cartier, cu ajutorul cărora vor fi identificate și dezbătute problemele care afectează comunitatea.
"O să facem un apel la toți cetățenii sectorului 1 să se alăture nouă, echipei de consilieri. Platforma este în pregătire, va fi gata în aproximativ o săptămână și va trebui să lucrăm cu aceste asociații, aceste grupuri de oameni care se vor constitui. Evident, nu o să refuzăm să primim cetățenii. Dar va fi foarte important fiecare cartier să se organizeze, nu vom putea să tratăm fiecare cerere. Încă o dată: comunitatea va trebui să se organizeze. O să avem un canal de televiziune pe internet, pe care în mod regulat o să ne întâlnim, o să invităm asociațiile de cartier și o să dezbatem problemele, pentru ca apoi să putem să le rezolvăm", a spus Clotilde Armand în mesajul video postat pe Facebook.
Ea a menționat că va depune jurământul de consilier, probabil, săptămâna viitoare. Aceasta a adăugat că ar fi fericită dacă ideile Uniunii Salvați Bucureștiul ar fi preluate și de alte partide, inclusiv PSD.

Alte stiri din Politic

Ultima oră