Cioloș avertizează: Atentatele și ieșirea Marii Britanii din UE ne pot afecta economia

25 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
Cioloș avertizează: Atentatele și ieșirea Marii Britanii din UE ne pot afecta economia

"(...) Aceste lucruri pot să aibă un impact și asupra economiei României, prin gradul de incertitudine pe care îl creează, iar acest grad de incertidutine depinde și de rapiditatea cu care liderii politici sunt în stare să ia decizii după astfel de evenimente", a declarat Cioloș la evenimentul Programul Oficial de Internship al Guvernului României, organizat la Biblioteca Națională a României.

În context, premierul a subliniat că atacurile din ultima perioadă din Belgia, Franța sau Germania șochează și că astfel de evenimente ar trebui ținute sub control.

"Legat de aceste atentate care șochează UE, aici la fel sunt câteva decizii, unele în curs de aplicare, de întărire a controlului frontierelor Uniunii Europene și apoi mijloace de a putea ține sub control acest fenomen. Vor fi în continuare discuții la nivel european pentru a identifica cele mai bune măsuri, dar cea mai buna soluție ar fi să ținem sub control și să oprim conflictele care duc și la exacerbarea terorismului în zone cu potențială stabilitate, cum e UE", a mai spus Cioloș, potrivit ziare.com.

Alte stiri din Politic

Ultima oră