Bursa zvonurilor. Guvernul de tehnocrați va fi alcatuit din politicieni. Nume vehiculate: Câmpeanu, Aurescu, Dâncu și Dudu-Ionescu

11 Noi 2015
Bursa zvonurilor. Guvernul de tehnocrați va fi alcatuit din politicieni. Nume vehiculate: Câmpeanu, Aurescu, Dâncu și Dudu-Ionescu
Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a inceput deja consultarile pentru nou guvern dar deja in presa se vehiculeaza tot felul de zvonuri.

Astfel, se vehiculeaza insistent varianta in care Bogdan Aurescu si Sorin Campeanu ar urma  sa-si pastreze portofoliile la Externe respectiv Educatie. Aurescu a fost propus in guvernul Ponta de PSD iar Campeanu a avut sustinerea politica a ALDE (Tariceanu).

De altfel, in discutia cu Tariceanu, Ciolos va incerca sa obtina voturile parlamentarilor ALDE in schimbul acestei numiri. Mai mult, se spune ca Sorin Campeanu ar putea indeplini si functia de vicepremier.

Alt nume des invocat este cel al consilierului prezidential Constantin Dudu Ionescu care ar putea fi numit la Interne - minister important in organizarea viitoarelor alegeri.

Si PSD-ului i se va face o oferta de a-si numi un om la guvernare in schimbul voturilor de investitura. Se vorbeste in acest caz de Vasile Dancu, dar nu e clar ce portofoliu ar putea ocupa acesta.

Dupa cum se vede , guvernul de “tehnocrati” urmeaza sa fie alcatuit din politicieni, exact ce “strada” respingea in timpul protestelor.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră