Blaga recunoaşte: Uneori ne facem și între noi, liberalii, zile fripte

09 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Blaga recunoaşte: Uneori ne facem și între noi, liberalii, zile fripte

Prezent vineri la deschiderea Școlii politice a Tineretului Național Liberal de la Eforie Nord, Vasile Blaga i-a îndemnat pe tinerii prezenți să se înțeleagă la fel de bine cum se înțelege el cu copreședintele PNL Alina Gorghiu.

"Uneori ne mai facem și noi zile fripte unii la alții. Pe surse. (...) Când spui lucrurile într-o asemenea ședință se numește dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulți dintre colegii noștri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea. Foarte mulți își dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul și de unde provine, din ce zonă vine unul și vine altul. Că unii au pus talpa pe alții. Îmi doresc să vă înțelegeți mai bine unii cu alții (...). Și dacă vă veți înțelege așa (cum se înțelege el cu Alina Gorghiu — n.r.), să știți că acest partid va câștiga", a afirmat copreședintele PNL, conform agerpres.ro.

Blaga a mai spus că, cel mai probabil, tot el va fi şeful campaniei electorale a PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie. "Dacă săptămâna viitoare vom defini echipa de campanie electorală, câțiva de la masa asta vom face parte din ea. Aproape sigur, după câte văd că merg teoriile în partid, s-ar putea să conduc campania, nu am pierdut niciuna să știți. Pentru asta vă chem la muncă pe toți, vă rog să aveți curaj, să vă spuneți opiniile în birouri, în consiliile executive județene. (...) Și să înțelegeți în același timp, cu tot respectul pe care îl am față de organizațiile județene, că listele sunt asumate de conducerea partidului în ansamblul ei și nu o să fiu de acord niciodată să fie unul sau altul pe listă că e omul lui Gorghiu sau omul lui Blaga. Nu. Trebuie să fiți oamenii Partidului Național Liberal. Și este loc pentru toți, că nu numai despre parlament vorbim, vorbim pe urmă și despre ceea ce înseamnă o guvernare. O guvernare înseamnă oameni buni în toate zonele'', a mai spus Blaga.

 

 

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră