Băsescu: "Neplagiatorul" Petre Tobă, protejatul lui Coldea

27 Aug 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Băsescu:

Mininistrul de Interne, pe care Băsescu îl numeşte "Apud Tobă neplagiatorul”, este plasat de fostul preşedinte pe aceeaşi treaptă cu fostul premier Victor Ponta şi ex-vicepremierul Gabriel Oprea, acuzaţi de plagiat.

"Penibilă mistificare, mai ales că, în lucrarea lui de doctorat, plagiatul este cel puţin la fel de rudimentar şi evident precum în lucrările de doctorat ale iluştrilor <oameni de ştiinţă> Victor Viorel Ponta şi Gabriel Oprea", susţine Băsescu pe Facebook.

În opinia sa, Tobă are un mare avantaj: "este protejatul Generalului Doctor (Secret) Florian Coldea de la SRI, drept pentru care Academia Militară a depus armele şi l-a declarat pe plagiator ca fiind <om de ştiinţă>”.

"Testul adevărului pentru Ministerul Educaţiei Naţionale va fi un verdict corect al CNATDCU. Nu ştiu dacă cei trei oameni de ştiinţă din CNATDCU care vor analiza lucrarea lui Apud Tobă sunt controlaţi de Doctorul (Secret) Florian Coldea sau de membrii Academiei (Fantomă) de Ştiinţe în Securitate Naţională, foştii miniştri ai educaţiei Sorin Câmpeanu, Adrian Curaj şi Remus Pricopie sau poate de <ilustrisimul> Academician (tot fantomă) Vasile Dâncu", mai spune Băsescu.

El speră că, dacă plagiatul lui Tobă va fi muşamalizat de CNATDCU, ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, va demisiona din guvern, aşa cum a promis, pentru a nu rămâne coleg cu ministrul de Interne şi cu premierul Cioloş, care "tolerează un impostor în cabinetul său".

"Mai mult, decizia CNATDCU ne va arăta dacă Ministerul Educaţiei Naţionale are resurse şi voinţa de a eradica acest cancer al doctorilor fără operă, făcuţi <oameni de ştiinţă>la apelul bocancilor", conchide Băsescu.

Alte stiri din Politic

Ultima oră