Băsescu: Iohannis a sabotat statul de drept

18 Feb 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Băsescu: Iohannis a sabotat statul de drept

"Eu am un sentiment de revoltă față de ceea ce au întreprins primul și al doilea om în stat. Eu sunt șocat, nu își dau seama cât de mult dau România înapoi. Înțelegeți cât e de grav când nu se aplică o hotărâre judecătorească? Nu se aplică legea! Ce am văzut ieri e josnic pentru un președinte. El e dator, dacă e nevoie, să fie un soi de martir al presei. Îl costa doar că l-ar fi terfelit lacheii lui Voiculescu, dar rămânea Președintele României", afirmă Traian Băsescu, într-o declaraţie pentru România Tv, preluată de pagina sa de Facebok.

În opinia sa, obligația lui Iohannis era să rămână șef al statului, şi "nu o slugă a turnătorului Dan Voiculescu, a lui Badea, Gâdea sau ce zăpăciți mai sunt pe la Antena 3". Băsescu a adăugat că Iohannis avea obligația să susțină justiția, să susțină statul de drept.

"A cedat statul de drept pentru sprijinul Antenelor. E o eroare. Asta folosește mafiei. Decrdibilizarea justiției folosește celor care se cred deasupra legilor, care sabotează statul. Însuşi Președintele României a fost un sabotor al statului de drept. (...) Sunt revoltat! Să lovești în puterea judecătorească așa cum a făcut-o Iohannis e sabotarea statului de drept”, a mai spus fostul preşedinte.

Alte stiri din Politic

Ultima oră