Volbeat pe locul 1 în peste 15 țări

08 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Volbeat pe locul 1 în peste 15 țări

Grupul danez Volbeat a lansat cel de-al șaselea album din carieră, intitulat „Seal The Deal & Let’s Boogie”, disponibil acum în magazine și pe toate platformele digitale.

Noul single este un clasic pentru formație

Din momentul lansării, albumul a ajuns pe locul 1 în clasamentele din peste 15 țări, inclusiv în topurile U.S. Rock Albums și U.S. Metal Albums Chart. Presa a asteptat cu nerabdare lansarea acestui album. Billboard a menționat că “După 15 ani de carieră, Volbeat continuă să învețe și să evolueze”, în timp ce site-ul Blabbermouth (considerat CNN-ul muzicii hard rock & metal) a scris despre primul single, “The Devil’s Bleeding Crown”, că este “un refren făcut să fie scandat la festivalurile din întreaga lume. Este un clasic pentru Volbeat din toate punctele de vedere.”

Cântă alături de Metallica și Avenged Sevenfold

De asemenea, Volbeat a anunțat un turneu masiv in America de Nord, unde va concerta alaturi de Metallica si Avenged Sevenfold la primul show rock in noul stadion U.S. Bank Stadium din Minneapolis, Minnesota. Volbeat va participa și la festivalurile Heavy MTL din Montreal, High Elevation Fest – Denver și Rock Allegiance Festival- Philadelphia. Produs de vechiul colaborator Jacob Hansen si co-produs de liderul Michael Poulsen și chitaristul Rob Caggiano, albumul cuprinde treisprezece piese noi, compuse în maniera specifică rock & power metal cu accente soul blues. Vezi mai jos un lyric video pentru noul single Volbeat. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră