"Vocea Ta", primul videoclip Jukebox & Bella Santiago

02 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
"Vocea Ta", primul videoclip Jukebox & Bella Santiago

Cântecul este compus de Cristi Nistor, Bogdan Marinescu, Alex Luft, Alina Coltan, produs de Luft Records şi poate fi urmărit mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=IvVHhcO5ZL4&feature=youtu.be

"Cand colegii de la Cat Music au ascultat piesa propusa de Luft Records, au zis: "Sigur o sa ii placa lui Vasilache!". Chiar asa a fost, mi-a placut de la prima ascultare si in scurt timp eram deja in studio si lucram la ea. Mi-au placut mult versurile. Sunt genul de lucruri pe care si eu le-as spune femeii pe care o iubesc.", a spus dr. Alex Vasilache, solistul Jukebox.

La inceputul anului, Bella Santiago, frumoasa filipineza care s-a facut remarcata la "Romanii au talent" prin show-ul energic si vocea puternica, s-a alaturat trupei Jukebox. "Pentru mine, a fost destul de greu sa cant in romana, dar pentru ca mi-a placut atat de mult piesa, am invatat si repetat versurile pentru a pronunta corect fiecare cuvant. Mesajul este unul foarte important. Dragostea adevarata este atunci cand il apreciezi pe celalalt, cu defecte si calitati, natural, exact asa cum este..", spune Bella.

Bella a urmat cursuri de muzica de la varsta de 12 ani si a inceput sa cante in concerte publice si private in Filipine, Malaezia si Taiwan de la varsta de 15 ani. La inceputul anului, a lansat primul single si videoclip din cariera solo, "Unpredictable", piesa produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley si compozitori internationali.

Jukebox (Alex Vasilache, Viorel Dodoc, Andrei Apostol, Ovidiu Condrea, Razvan Sofronescu, Sergiu Moldovan si Bella Santiago) este una dintre cele mai populare si mai apreciate trupe de Live din Romania, cu peste 1600 de concerte la activ, trei albume si nenumarate participari la festivaluri, concursuri si emisiuni TV.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră